miércoles, 23 de octubre de 2013

AVENTURA PER LA VALL BLANCA

El Parc d’Educació Vial i Ambiental de la Vall d’Albaida té el gust de presentar-vos aquesta oferta educativa i d’oci dissenyada per a gaudir i aprendre en contacte amb la natura.
És per aquest motiu que oferim les nostres instal·lacions per poder realitzar acampades amb tendes de campanya i poder conèixer les rutes més atractives de la comarca de la Vall d’Albaida mitjançant personal especialitzat.
Les nostres instal·lacions estan ubicades en un emplaçament agroforestal on totes les persones que ens visiten poden aprendre continguts envers l’agricultura ecològica, les plantes aromàtiques, ecosistemes forestals mediterranis i la fauna associada. A més disposem d’un circuit de karts i bicicletes, on mitjançant la pràctica i el joc, es realitzen activitats d’educació vial.
Una vegada ubicats, al parc s’ofereixen excursions guiades pels paratges més emblemàtics de la Comarca, com el Benicadell o la Serra Mariola, on els visitants podran aprendre la botànica, fauna i l’etnologia de la nostra comarca.
Si us interessa gaudir i aprendre envers el medi natural, aquest és el teu campament.
Per a més informació pots cridar-nos al 96 291 21 19 o entrar al nostre blog parceducaciovialvalldalbaida.blogspot.com 


El Parque de Educación Vial y Ambiental Vall d’Albaida tiene el gusto de presentaros la siguiente oferta educativa y de ocio diseñada para disfrutar i aprender en el medio natural.
Es por este motivo que ofrecemos nuestras instalaciones para poder realizar acampadas con tiendas de campaña y conocer las rutas más atractivas de la comarca de la Vall d’Albaida mediante personal especializado.
Nuestras instalaciones están ubicadas en un emplazamiento agroforestal donde las personas que nos visiten podrán aprender contenidos sobre agricultura ecológica, plantas aromáticas, ecosistemas forestales mediterráneos y su fauna asociada. Además disponemos de un circuito de karts i bicicletas, donde mediante la práctica y el juego, se realizan actividades de educación vial.
Una vez ubicados, desde el parque se ofrecen excursiones guiadas por los parajes más emblemáticos de la Comarca, como el Benicadell o la Serra Mariola, donde los visitantes aprenderán contenidos sobre botánica, fauna i etnología de nuestra Comarca.
Si os interesa disfrutar y aprender sobre el medio ambiente, este es tu campamento.
Para más información puedes llamarnos al 96 291 21 19 o acceder a nuestro blog parceducaciovialvalldalbaida.blogspot.com.

El cim del Benicadell

Cava o pou de neu

El toll blau a la Serra Mariola

Circuit de karts i bicicletes del Parc

Gaudint a la natura

Preparant les tendes de campanya

No hay comentarios:

Publicar un comentario