lunes, 20 de mayo de 2013

JA PODEU INSCRIURE-VOS EN L'ESCOLA D'ESTIU 2013

Pròxima ja la finalització del curs escolar, volem presentar-vos l’escola d’estiu 2013 del PARC D’EDUCACIO VIAL I AMBIENTAL DE LA VALL D’ALBAIDA, situat a l’autovia CV-40 (eixida Ontinyent Nord).
L’equip docent del Parc creu en una forma alternativa  per passar aquest mes, aprenent i gaudint d’un espai obert de 68.000 m2  amb una gran quantitat d’arbres i d’arbustos que representen els nostres ecosistemes més pròxims. Durant les quatre o cinc setmanes (opcional) de durada, els alumnes podran viatjar a través dels diversos continents, treballant competències bàsiques com l’artística i la cultural, l’autonomia i la iniciativa personal, la social i la ciudatana o la d’aprendre a aprendre mitjançant temàtiques tan diferents com l’educació vial, l’educació ambiental o l’educació sociocultural.
Pel que fa a l’equipament, disposem d’un circuit vial amb cars i bicicletes, circuit d’habilitats, itineraris de natura, zones d’esplai, vivers, granja, zona d’agricultura ecològica, aula natura, piscina i tots els recursos humans i didàctics necessaris per desenvolupar aquesta escola amb la màxima eficàcia i responsabilitat.
Totes les activitats estaran adaptades al cicle educatiu dels menuts i relacionades amb els continguts curriculars de cada cicle, sempre sense oblidar la part més lúdica i divertida que cal per a aquesta època de l’any. Al tríptic adjunt podreu observar amb més detall les activitats.
Per finalitzar, si esteu interessats a conèixer amb més detall el nostre projecte, us convidem a concretar una reunió i tractar tots els temes que us puguen interessar.
Esperem que la nostra oferta siga de la vostra satisfacció i prompte puguem estar en contacte amb vosaltres.

Per a més informació:
Telf: 96 238 92 78 - 962 912 119
W : www.mancovall.com- Parc d’Educació Vial i Ambiental Vall d’Albaida                                              
                                                                                                  
                                                                                  La Vall d´Albaida, maig del 2013



miércoles, 8 de mayo de 2013

TROBADES D'ESCOLES EN VALENCIÀ 2013

El Parc d'educació vial i ambietal de la Vall d'Albaida ha participat a les trobades d'Escoles en valencià celebrades a Alberic, Monòver i Genovés. Les nostres activitats han sigut la creació de punts de llibres amb motius vials i la realització de saquets aromàtics; a més, hem dut un dels karts nous per a què els més menuts pugueren observar-lo i fer-se fotografies. 

Ens vegem en la pròxima a Guardamar de la Safor!!