martes, 10 de octubre de 2017


                                                                 Nova Activitat:                                    

                                                     Ciència per a la Supervivència

Al Parc d’Educació Vial de la Vall d’Albaida, oferim una nova activitat, Ciència per a la Supervivència. Els objectius que volem aconseguir és que mitjançant tècniques bàsiques de supervivència fomentar la cooperació, la motivació i el treball en equip.
A més, moltes d'aquestes tècniques utilitzades per a resoldre situacions de supervivència tenen una solució basada en els coneixements adquirits mitjançant la ciència, ja siga en el camp de la física, química, biologia i geologia. Per tant, un altre objectiu és que l'alumne entenga els processos naturals i els aplique de forma pràctica per buscar una solució als problemes plantejats.
T’agradaria aprendre com és fa un refugi? O com obtindre aigua potable? Com fer un xiulet amb el caputxó de la bellota? O quines plantes mengívoles ens poden aportar aigua i nutrients?O com orientar-nos en la naturalesa?
Aquestes i algunes tècniques més de supervivència les podràs realitzar al parc.
Considerem que aquestes activitats acosten als xiquets/etes a un mitjà de vida diferent, en una situació natural sense les noves tecnologies que ens resolen els problemes quotidians d’una forma senzilla, facilitant la seua participació activa en el medi i convidant a pensar per a resoldre allò que volen aconseguir.
L’activitat s’oferirà aquells col·legis que hagen contractat l’estada de dos dies.












No hay comentarios:

Publicar un comentario